close

Contact rapid

Artemis Real Estate SRL - Dezvoltare parcuri industriale

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Proiect Rezidental Gloriei

  Proiect Rezidental Gloriei

  Istorie & Localizare

  Situat in interiorul cartierului istoric „Fabric” (Fabrikstadt), la circa 1km in afara zidurilor cetatii Timisoara, situl a fost flancat, de-a lungul timpului, de Fabrica de Bere si Fabrica Banatul.

  In perioada administratiei habsburgice, Fabricul era si cel mai dens carti­er-satelit al orasului Timisoara, adapostind numerosi artizani, comercianti si muncitori din intreprinderi locale.

  Dupa cum ii sugereaza si numele, Fabricul a fost inima industriala a orasului, datorita existentei a numeroase canale navigabile care permiteau transpor­tul materiilor prime si a marfurilor. 

  Viitorul complex rezidential va avea deschidere catre 3 bulevarde: Gloriei, Stefan cel Mare si Eroii de la Tisa.

  Proiectul se afla in proximitatea Complexului Studenșesc, la 5′ de mers cu mașina de centru vechi. 

  Descriere proiect rezidential "Gloriei"

  Proiectul Rezidențial „Gloriei” este un complex rezidențial, cu o suprafață foarte generoasă de 22.700 mp, ce va oferi unități rezidențiale generoase, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, spații comerciale, precum și funcțiuni educative și sportive.

  Proiectul Rezidențial „Gloriei” va avea aproximativ 500 de unități locative, mixte, (studio, apartamente 2,3,4 camere si penthouse), construite cu calitate elvețiană. Proiectul Gloriei va fi deservit de 3 accese si va fi fără circulații auto in interiorul proiectului.

   Proiectul rezidential se vrea a fi eco frendly, cu terase înierbate, circulații pedestriene la suprafață, consum energetic redus.

  Proiectul Gloriei va fi inconjurat de numeroase facilități precum: policlinică, farmacie, gym, restaurante, banci, facilitați stomatologice si de infrumusețare. 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.