close

Contact rapid

Artemis Real Estate SRL - Dezvoltare parcuri industriale

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  Despre noi

  Artemis Holding AG


  Artemis Holding AG
  este o afacere de familie, cu sediul în Elveția, cu cca. 11.400 de angajați și a generat vânzări consolidate de 2,8 miliarde CHF în 2020. Afacerea se bazează pe patru piloni/ grupuri: 

  Grupul Franke include Franke Home Solutions (furnizor lider mondial de sisteme de bucătărie constând din chiuvete, robinete, sisteme de deșeuri, hote și aparate de gătit pentru bucătării private), Franke Foodservice Systems (sisteme și servicii de bucătărie pentru restaurante cu servicii rapide) și Franke Sisteme de cafea (mașini de cafea complet/semi-automate și espressoare tradiționale, inclusiv echipamente)

  Artemis Real Estate Group, dezvoltă, deține și administrează un portofoliu extins de imobiliare în Elveția și în străinătate. În plus, Artemis Real Estate Group deține participații majore în companii imobiliare din Elveția, Europa și America de Nord.

  Artemis Asset Management Group,  deține diverse participări strategice în companii internaționale listate la bursa elvețiană și în alte companii private precum Forbo Holding AG (>29,5%), Arbonia AG (>22%), Autoneum Holding AG (>21%), Adval Tech Holding AG (>21%), Blefa (100%), Franke Industries (100%), Novelteak (50%) și alte participații.

  Feintool Group este o tehnologie activă la nivel internațional și lider de piață în domeniul decupării fine. Această tehnologie se caracterizează prin rentabilitate și cele mai înalte niveluri de calitate și productivitate. Ca motor al inovației, Feintool extinde în mod continuu orizonturile fineblanking-ului și dezvoltă soluții inteligente pentru a satisface cerințele clienților: fie sisteme de fineblanking cu instrumente inovatoare, fie producția completă de componente precise de tablă fină, formate și ștanțate, cu randamente ridicate pentru industria pretențioasă. aplicatii. Procesele utilizate susțin tendințele din industria auto. Feintool acționează ca partener de proiect și dezvoltare în domeniile construcției ușoare/sustenabilității, variațiilor modulelor/platformelor și conceptelor alternative de acționare, cum ar fi acționările hibride și electrice. Compania, înființată în 1959 și cu sediul central în Lyss, Elveția, deține fabrici de producție și centre tehnologice în Europa, Statele Unite, China și Japonia. Aproximativ 2.700 de angajați lucrează în întreaga lume la noi soluții și creează beneficii cheie pentru clienții Feintool.

  ARTEMIS REAL ESTATE ROMANIA

  Artemis Real Estate Romania, parte din Artemis Holding, deține în proprietate peste 170 Ha de terenuri, localizate strategic în jurul orasului Timisoara, cu scopul de a crea parcuri industriale sustenabile.

  Oferim cele mai bune condiții de operare și dezvoltare a afacerilor companiilor care decid să se stabilească în regiune. Compania doreşte să stimuleze apetitul pentru investiții în zona de vest a României, venind cu expertiza și calitatea elvețiană în domeniul susținerii performanțelor industriale.

  Poziționarea proiectelor este realizată în proximitatea conexiunilor cu autostrada.

  Misiune & Obiective
  Principalele obiective ale Artemis Real Estate în România sunt achizițiile imobiliare atractive, dezvoltările urbanistice ale proprietăților deținute în portofoliu și echiparea acestora cu infrastructura necesară, oferind constructii sustenabile, flexibile, asigurând un nivel înalt de calitate.
  Misiunea noastră este oferirea unui înalt standard calitativ prin inovație și stil. Ne concentram pe ceea ce este esențial și implementăm ideile mai rapid și mai eficient decât oricine.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.