close

Contact rapid

Artemis Real Estate SRL - Dezvoltare parcuri industriale

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Prezentare cladiri Artemis I-III

  Prezentare cladiri Artemis I-III

  Toate cladirile existente fac parte din Parcul Industrial Artemis

   

  Artemis I este o clădire industrială, cu birouri de 4.000 mp construită in 2017. Se regăsește in Parcul Artemis, localizată la stradă. Clădirea este împarțită în 4 unitați, separate prin pereți anti foc. Fiecare unitate are câte o componentă de birouri. 
  Fiecare unitate este contorizată separat pe toate utilitățile: gaz, apa, electricitate. Cladirea comportă o calitate deosebită, are 30% spații verzi, are 20 cm izolație, inel de sprinklere, 5t/mp incărcare, 9m inaltime sub grindă, lumină naturală. Cladirea are propria gospodărie de apă, platformă și acces dedicate. Apele pluviale de pe acoperis si platformă sunt colectate și deversate printr-un separator de hidrocarburi in canalizarea existentă.
  Grad de ocupare: 100%

   

  Artemis II este o clădire industrială, cu birouri de 7.500 mp construită in 2019. Se regăsește in Parcul Artemis, localizată la stradă, în mijlocul clădirilor 1 și 3. Clădirea este împarțită în 4 unitați, separate prin pereți anti foc. Fiecare unitate are câte o componentă de birouri. Fiecare unitate este contorizată separat pe toate utilitățile: gaz, apa, electricitate. Cladirea comportă o calitate deosebită, are 30% spații verzi, are 20 cm izolație, inel de sprinklere, 7t/mp incărcare, 10m inaltime sub grindă, lumină naturală. Cladirea are propria gospodărie de apă, platformă și acces dedicat. Apele pluviale de pe acoperis si platformă sunt colectate și deversate printr-un separator de hidrocarburi in canalizarea existentă. 
  Cladirea are toate autorizațiile obținute de la toate instituțiile reglementate. 
  Grad ocupare: 75%

   
  Artemis III este o clădire industrială moderna, cu birouri,  ce are o amprenta de 6.500 mp, la care se mai adauga alti 3.700 mp de platforme, construită in 2022. Aceasta se afla in Parcul Artemis, la stradă, acces stanga. Clădirea este împarțită în 5 unitați, separate prin pereți anti foc. Cladirea are o amprentă industrială de 6.200 mp, la care se adaugă componenta de braserie/cantină, deasupra căreia sunt 2 etaje de birouri, de cca 300 mp cu vedere la strada. Cantina va fi utilizata de catre toti angajatii parcului. Cladirea comportă o formă dreptunghiulară, cu 8 porti de drive-in si 2 andocari automate. Dispune de asemenea de 80 locuri de parcare. Accesul la cladire este privat, iar accesul in interior se face pe bază de cheie electronică. Fiecare unitate este contorizată separat pentru toate utilitățile: gaz, apa, electricitate, internet etc. Cladirea are o calitate elvetiana, cu lumina naturala, 30% spații verzi, trotuare si zone de relaxare , 20 cm izolație, sistem inelar de sprinklere pentru interior, 7t/incărcare pe metru patrat, 9m inaltime sub grindă, pardoseală din quartz. Cladirea Artemis III are propria gospodărie de apă, bazin de retenție, platformă și acces dedicat pentru manipularea usoara a camioanelor si vehiculelor lungi. Apele pluviale de pe acoperis si platformă sunt colectate și deversate printr-un separator de hidrocarburi in canalizarea existentă.
  Grad ocupare: in curs
  Cladirea are toate autorizațiile obținute de la toate instituțiile reglementate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.