close

Contact rapid

Artemis Real Estate SRL - Dezvoltare parcuri industriale

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Cladire Artemis II

  Cladire Artemis II

  Artemis II este o clădire industrială, cu birouri de 7.500 mp construită in 2019. Se regăsește in Parcul Artemis, localizată la stradă, în mijlocul clădirilor 1 și 3. Clădirea este împarțită în 4 unitați, separate prin pereți anti foc. Fiecare unitate are câte o componentă de birouri. Fiecare unitate este contorizată separat pe toate utilitățile: gaz, apa, electricitate. Cladirea comportă o calitate deosebită, are 30% spații verzi, are 20 cm izolație, inel de sprinklere, 7t/mp incărcare, 10m inaltime sub grindă, lumină naturală. Cladirea are propria gospodărie de apă, platformă și acces dedicat. Apele pluviale de pe acoperis si platformă sunt colectate și deversate printr-un separator de hidrocarburi in canalizarea existentă. 
  Cladirea are toate autorizațiile obținute de la toate instituțiile reglementate. 
  Grad ocupare: 75%
   
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.