Despre Noi

ARTEMIS REAL ESTATE este divizia românească a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, grup din care face parte și brandul FRANKE, recunoscut la nivel mondial ca lider în sisteme inteligente pentru prepararea hranei și a cafelei, containere de inox pentru băuturi și a soluțiilor inteligente pentru băi publice. Produsele FRANKE se caracterizează prin precizie și atenție la detalii, atribute care se aplică și în domeniul imobiliar.

Dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale, industriale, comerciale și de birouri reprezintă cea mai mare parte din activitatea grupului. Expertiza grupului este evidențiată printr-o serie de proiecte dezvoltate în Elveția, Polonia, Grecia, iar acum și în România. Compania deţine peste 125 ha în judeţul Timiş şi dezvoltă acum 6 proiecte imobiliare.

ARTEMIS REAL ESTATE oferă cele mai bune condiții de operare și dezvoltare a afacerilor companiilor care decid să se stabilească în regiune.

Poziționarea proiectelor este realizată în vederea unei dezvoltări durabile a regiunilor în care compania decide să investească. Prin cele şase proiecte aflate acum în plină dezvoltare, compania doreşte să stimuleze apetitul pentru investiții în zona de vest a României, venind cu expertiza elvețiană în domeniul susținerii performanțelor industriale.